Sebők Csavar Kft. – webáruház
Csavar- és rögzítéstechnikai nagykereskedelem
Sebők Csavar Kft. – webáruház
Csavar- és rögzítéstechnikai nagykereskedelem

Csavar, Mi is valójában a csavar?

A csavar szó hallatán mindenki egy roppant haszontalan eszközre asszociál, de most menj, nézz szét a lakásodban, és ha nem találsz egyetlen csavart sem ( mely használatban van valamilyen formában) szólj a Sebők Csavar munkatársainak és 10.000 Ft kedvezménnyel jutalmazunk!😎

NA látod, hogy milyen fontosak a csavarok… Ha van öt perced a Sebők blogjában mindent megtudhatsz a csavarokról.

A csavarok rendkívül fontos rögzítő eszközök, kiemelkedően fontos szerepet játszanak mindennapi életünkben és a különböző iparágakban is.

A csavaroknak az építőipar területén való felhasználása az emberiség történelmének mély gyökereire vezethető vissza. Az ősi időkben a csavarokat különböző rudak és hengerek helyettesítették, de a tudomány fejlődésével a csavarok is egyre fejlettebbek, kifinomultabbak és profibbak lettek.

A csavarok megtervezése során nagy szükségünk van a mérnökökre. Ők tervezték és a mai napig folyamatosan tervezik is a különböző típusú csavarokat és kötőelemeket , mint például a torx faszerkezeti csavarok lapos fejjel, hatlapfejű csavarok, önfúró csavarok

A csavarok nem csak primitív mechanikai elemek, hanem egyfajta műalkotások is. A fejkialakítások és a menetek zseniális mérnöki megfontolások eredményei, amelyeknek köszönhetően zökkenőmentes a becsavarozás és stabil a rögzítést .

Szinte minden cégnek szüksége van csavarok és kötőelemekre. Egy jó hírrel szolgálhatunk: ha csavarra van szüksége, akkor jobbat és olcsóbbat nem fog találni, a legjobb helyen jár a Sebők Csavarnál.

Regisztráljon áruházunkban vagy küldjön árajánlatkérést az info@sebokcsavar.hu címre.

Sebők Csavar Kft.

Nézze meg teljes termékkínálatunkat!

Felkeltettük érdeklődését?
Regisztráljon webáruházunbka és éljen kedvező árainkkal biztosított versenyelőnnyel!

Magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni! Webáruházunk csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára érhető el.